06 341 302 78

©2018 by Rian Crins, Arbeidsdeskundig Advies

Rian

Uw arbeidsdeskundige

Met een achtergrond als HR-adviseur, een buitengewone interesse in verzuim én de overtuiging dat je vooral moet kijken naar wat iemand wel kan, was het voor mij een logische stap om me verder te ontwikkelen tot arbeidsdeskundige. Ik heb de opleiding Casemanagement Regie op Verzuim gevolgd waar je de kneepjes van het vak leert met betrekking tot verzuim en hoe je als bedrijf daar zelf de regie in houdt. En vervolgens de opleiding tot Arbeidsdeskundige, waar je leert beoordelen naar wat iemand met de aanwezige beperkingen wel of niet kan en wat in een functie van iemand gevraagd wordt.

 

Als arbeidsdeskundige kijk ik naar wat de mogelijkheden zijn voor een zieke werknemer. Kijken wat wel kan. Waar liggen de kansen voor werkgever én werknemer. Door goed te luisteren, ook tussen de regels door, tot een passende oplossing komen. Maatwerk bieden binnen de kaders van de wet maar vooral met oog voor de mens achter het verzuim.

 

Ik woon in Roermond maar heb de liefde gevonden in Hoorn. Dat maakt dat ik twee werkplekken heb en zowel in het zuiden als in het noorden van het land werk.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen (NVvA) en sta ingeschreven in het register   voor arbeidsdeskundigen (SRA)

Hoe ik register arbeidsdeskundige werd (in het kort)

 

Opleidingen

  • Personeel en Arbeid, Fontys

  • Vernieuwend Coachen, Sonnevelt Opleidingen

  • Regie op Verzuim, CS Opleidingen

  • Opleiding tot Arbeidsdeskundige, IVA Opleiding & Training

 

Werk

  • Als HR-adviseur bij o.a. De Zorggroep en de Landelijke Verkeersdienst.

  • In 2018 gestart als zelfstandig register arbeidsdeskundige.