Wat kies jij?


Keuzes maken. Het is even een beetje rustig op mijn Facebook en LinkedIn. Dat is niet mijn bedoeling maar wel een bewuste keuze. Huh? Ik heb me voorgenomen om minstens 2 keer per week actief te zijn op de beide social media kanalen en geregeld een blog schrijf. Dit staat zelfs ingepland in mijn agenda. Toch is dat niet wat ik de laatste tijd doe. Dat zit zo. Ik zit in de voorbereiding van een verhuizing. Deze maand ga ik naar een tijdelijk adres en aan het eind van het jaar betrek ik ons nieuwe stekje op Area-M in Roermond. Een tweetrapsverhuizing, waarbij tijdelijk spullen naar de opslag moeten. Dat betekent niet alleen dat ik alles goed moet plannen maar ook dat ik geen spullen mee wil nemen, of op wil slaan die ik straks niet meer ga gebruiken. Ik zit nu dus in een drukke tijd. Dat maakt dat ik een aantal keuzes heb gemaakt ten opzichte van mijn werk. Alle afspraken die staan, gaan door. Nieuwe opdrachten neem ik gewoon aan maar de social media en het bloggen staat even op een lager pitje. En zo heb ik ook met mezelf afgesproken dat ik nu geen nieuwe projecten start. Dat mag weer na de verhuizing. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik ook mijn momenten van ontspanning heb, geregeld buiten wandelen, in het weekend niet alleen ontspullen en inpakken maar ook wat leuks doen met een vriendin of met mijn lief. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik volop energie heb, voor alles wat ik onderneem. Dat ik niet op mijn tandvlees ga lopen en dat ik na de verhuizing weer volop aan de slag kan! Het helpt om hier bewuste keuzes in te maken. Welke keuzes maak jij? Hoe zorg jij ervoor dat je dat wat je doet vol energie kunt doen?

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven