Je hoeft het niet alleen te doen
Een burn-out ligt op de loer​

Als je goed naar jezelf durft te luisteren, voel je dat het eigenlijk niet zo lekker gaat als dat je aan de buitenwereld laat merken. Gewoon door blijven buffelen lijkt misschien de beste oplossing maar dat is het niet. Als je op deze manier doorgaat dan knapt het lijntje en val je straks lange tijd uit, zowel thuis als op je werk.

 

Door nu in actie te komen en met aandacht te kijken naar wat jij nodig hebt kan een burn-out voorkomen worden. Dat hoef je niet alleen te doen. Ik heb alle aandacht voor jou en samen zorgen we ervoor dat jij weer de baas wordt over je eigen leven, dat hoofd en hart weer verbonden worden met elkaar en dat je weer vol energie in het leven staat.

Je hebt een burn-out

Er zijn signalen geweest maar je hebt ze niet herkend of te lang genegeerd. Je bent met een burn-out thuis komen te zitten. De allerheftigste verschijnselen zijn inmiddels weer verdwenen maar je voelt je nog lang niet de oude. Hoe nu verder? Hoe zorg je ervoor dat je jouw energie weer opbouwt en hoe ga je het straks op je werk aanpakken? Moet er in je leven wat veranderen om te zorgen dat je herstelt en fit en energiek blijft? Gelukkig hoef je dit niet alleen uit te vinden. Ik heb alle aandacht voor jou en reik je praktische handvatten aan. Samen kijken wat er voor jou nodig is.

De Kracht van Aandacht

Ik werk met de methodiek De Kracht van Aandacht. Hierin wordt gekeken naar 5 belangrijke gebieden in je werk en in je leven. Naar jou als persoon, jouw gezondheid, je werk, de relatie tussen jou en je leidinggevende en je talenten.

 

Deze begeleiding is geschikt voor jou:

  • als je voelt dat je te veel ballen in de lucht moet houden

  • als je hele weekenden nodig hebt om weer bij te tanken van de werkweek

  • als je het gevoel hebt dat je op je werk niet gehoord en gezien wordt

  • als je het gevoel hebt klem te zitten

  • als je zelf aan de slag wil om je situatie te verbeteren

INDIVIDUEEL

In 10 individuele bijeenkomsten krijg je helderheid in wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je weer je stralende zelf wordt. Elke dag zet je een klein stapje op weg naar een energiek leven en krijg jij dagelijks een moment de volle aandacht van mij. Na 10 weken sta jij weer aan het roer van je eigen leven en bepaal je zelf de koers.

 

Wil jij de Kracht van Aandacht zelf ervaren? Maak dan nu  een afspraak met me voor een gratis aandacht-sessie.

IN EEN GROEP

Soms vind je het fijn om individueel begeleid te worden. Maar er zijn ook momenten waarop het fijner is onderdeel te zijn van een groep. In een kleine groep van maximaal 6 personen gaan we 5 dagen met elkaar aan de slag. Naast de fysieke bijeenkomsten komt er een besloten Facebookgroep waarin jullie elkaar kunnen steunen, waar vragen gesteld kunnen worden, waar tips gegeven worden én successen gedeeld worden. Na 10 weken sta jij weer aan het roer van je eigen leven en bepaal je zelf de koers.

 

Wil jij de Kracht van Aandacht zelf ervaren? Maak dan nu  een afspraak met me voor een gratis aandacht-sessie.

Groepstraject Aandachtig Krachtig

In een kleine groep van maximaal 6 personen gaan we 5 dagen met elkaar aan de slag. Naast de fysieke bijeenkomsten komt er een besloten Facebookgroep waarin je elkaar kunnen steunen, waar vragen gesteld kunnen worden, waar tips gegeven worden én successen gedeeld worden. Na 10 weken sta jij weer aan het roer van je eigen leven en bepaal je zelf de koers.

Op 26 februari start een de training Aandachtig Krachtig in Roermond.

Data: 26-2, 11-3, 25-3, 8-4, 15-4

Een dag start om 10:00 uur en om 16:00 uur sluiten we af.

De locatie wordt nog bekend gemaakt.